Home » Voorstellingen » Little Voice (in Theater Heerlen)
Little Voice (in Theater Heerlen) 0'; Little Voice (in Theater Heerlen) 1'; Little Voice (in Theater Heerlen) 2'; Little Voice (in Theater Heerlen) 3'; Little Voice (in Theater Heerlen) 4';

Little Voice (in Theater Heerlen)

Ontroerende muziekkomedie met o.a. Suzan Seegers
Genre: Musical / Show / Circus
€ 28,00 Volloop
Aanvang: 20:30 uur
Locatie: Theater Heerlen
Zaal: LIMBURGzaal
Bestel direct Verlanglijstje

Deze voorstelling is uitverkocht.

Voorstellingsinformatie:
  • Korte omschrijving
  • Filmpjes
  • Recensies

VOORSTELLING IS VERPLAATST NAAR LIMBURGzaal - THEATER HEERLEN
Deze voorstelling stond eerst in Theater Kerkrade, maar omdat het decor van 'Little Voice' te zwaar is voor de lift van Theater Kerkrade is de voorstelling verplaatst naar de LIMBURGzaal in Theater Heerlen. Aanvangstijd is gewijzigd naar 20.30 uur. Reeds gekochte kaarten blijven gewoon geldig. Echter de rij- en stoelnummers die op uw kaarten staan, zijn niet meer van toepassing, want vrije zit is nu van toepassing.


Voorjaar 2014 komt Little Voice van Jim Cartwright terug naar de Nederlandse theaters met Suzan Seegers in de rol van Mus!

Sinds de dood van haar vader leeft de wereldschuwe Mus tussen haar vaders langspeelplaten op zolder in haar eigen droomwereld, terwijl haar alcoholistische moeder rondsliert en dubieuze mannen versiert. Een van hen is een derderangs manager. Als hij Mus hoort zingen, denkt hij munt te kunnen slaan uit haar gouden stem door haar te lanceren als het sterretje Little Voice.

Jim Cartwrights West End-hit The Rise and Fall of Little Voice werd overladen met vijf sterren-recensies en de latere filmbewerking werd bedolven onder prijzen. Nu is de rauw-realistische muziekkomedie in Nederland te zien, met Suzan Seegers als Mus en Ellen Pieters als haar loeder van een moeder. Met prachtige liedjes van Edith Piaf, Marlene Dietrich, Marilyn Monroe en Shirley Bassey laat Seegers horen net zo’n grandioze stem te hebben als Mus. Ondertussen raakt de aardse bewerking van Jules Deelder precies de goede snaar: ellende, humor én ontroering.

Cast Little Voice: Suzan Seegers en Ellen Pieters, Laus Steenbeeke, Han Oldigs (bekend als Mr. Grey in 'Vijftig tinten...de parodie'), Wivineke van Groningen en Michael de Vriend

Lees hier een interview met Jules Deelder

Lees hier een interview met Suzan Seegers

regie: Bruun Kuijt
decor: Marjolein Ettema
kostuums: Willemijn Kaasjager
lichtontwerp: Coen van der Hoeven
techniek: Maarten Verheggen en Edwin Smets

"Little Voice mag dan over een klein Musje gaan, ze zingt als een nachtegaal."

Bron: Musicaljournaal.nl

5 van de 5 sterren!
"Voor de imitaties krijgt Seegers terecht open doekjes. Ze schittert met de overtuigende volle klank van Shirley Bassey, de breekbare zinnen van Willeke Alberti, de zwoele uithalen van Mercedes Sosa, de ijle melodieën van Kate Bush en het lage, nasale geluid vol dramatiek van Edith Piaf."

Bron: Trouw

3 van de 5 sterren

"Bovendien zou je alleen al voor die ’jukeboxscène’ van Suzan Seegers naar het theater moeten, want die toont een klasse die in de rest van de voorstelling ver te zoeken is."

Bron: De Telegraaf

Speciaal voor u geselecteerd:
Uw reactie op de voorstelling:
Ga je mee?

Nodig iemand uit om met u mee te gaan naar de voorstelling 'Little Voice (in Theater Heerlen)'. Als u het onderstaande formulier invult, krijgt degene die u uitnodigt automatisch bericht.

Mijn gegevens:

Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:

Verzenden
Inschrijven wachtlijst
Ga je mee?

Nodig iemand uit om met u mee te gaan naar de voorstelling 'Little Voice (in Theater Heerlen)'. Als u het onderstaande formulier invult, krijgt degene die u uitnodigt automatisch bericht.

Mijn gegevens:

Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:

Verzenden
Inschrijven wachtlijst