Home » Voorstellingen » De Zangeres Zonder Naam, de musical
De Zangeres Zonder Naam, de musical 0'; De Zangeres Zonder Naam, de musical 1'; De Zangeres Zonder Naam, de musical 2'; De Zangeres Zonder Naam, de musical 3'; De Zangeres Zonder Naam, de musical 4'; De Zangeres Zonder Naam, de musical 5'; De Zangeres Zonder Naam, de musical 6'; De Zangeres Zonder Naam, de musical 7';

De Zangeres Zonder Naam, de musical

Ellen Pieters e.a.
Genre: Musical / Show / Circus
€ 36,00 Rang 1
€ 31,00 Rang 2
€ 25,00 Rang 3
€ 41,50 Sterrang
Aanvang: 20:00 uur
Locatie: Theater Kerkrade
Zaal: Theaterzaal
Bestel direct Verlanglijstje

Deze voorstelling is uitverkocht.

Voorstellingsinformatie:
  • Korte omschrijving
  • Filmpjes

De intieme muzikale theatervoorstelling 'DE ZANGERES ZONDER NAAM' is een reis door het bewogen leven van Mary Bey-Servaes. Een grimmig sprookje tussen kunst en kitsch over een fenomeen dat in haar leven vele hoogte- en dieptepunten meemaakte:
Een volkszangeres die zich vanuit haar armoedige omstandigheden omhoog vocht naar de absolute top, miljoenen platen verkocht en vele 'gouden' ontving.

In het verhaal auditeert een meisje voor de voorrondes van een televisietalentenshow met een liedje van de Zangeres zonder Naam. Het arme kind wordt behoorlijk onsympathiek bejegend door de vileine juryleden en in de 'wachtkamer' gezet. Daar openbaart Mary Servaes zich in de gedachtewereld van het meisje en ontvouwen zich de essentiële en meest opmerkelijke fases en gebeurtenissen uit het leven van de Zangeres zonder Naam. Met daarin uiteraard de belangrijkste mannen uit haar leven: haar echtgenoot Sjo Servaes en haar ontdekker en manager Johnny Hoes. En vanzelfsprekend de voor Mary Servaes zo belangrijke fans, onder wie haar trouwste de zogenaamde Lieve Jongen(s), die al tijdens haar leven zelf ook als Zangeres zonder Naam optrad(en). En daarnaast de diverse profiteurs!

In deze deels biografische, deels fictieve vertelling blijft ook het meisje haar rol 'spelen'. Totdat zij zich uiteindelijk realiseert dat zoveel overhebben voor het maken van een carrière als Mary Servaes dat had, iets is dat zij niet zou kunnen.

En dan is zij degene die samen met de Lieve Jongen de Zangeres ervan doordringt dat ze niet de door haar zo graag gewilde Koninklijke begrafenis kreeg en dat haar levensavond triest en eenzaam was. Mary's antwoord zit, hoe kan het anders, in een lied.

Want de legendarische smartlappen en meezingers van de Zangeres zonder Naam (en Johnny Hoes) vormen natuurlijk een onuitwisbaar onderdeel in deze voorstelling.

"Als je me hoort zingen dan weet je wie ik ben".

Musicalster Ellen Pieters vertolkt Mary Servaes’ bewogen leven, omringd door echtgenoot Sjo, Johnny Hoes, haar vele fans en een schare profiteurs. Met alle grote hits zoals ‘Mexico’, ‘Ach Vaderlief’, ‘Dit is mijn leven’, ‘Nicosia’ en ‘’t Was aan de Costa del Sol’.

Speciaal voor u geselecteerd:
Uw reactie op de voorstelling:
Ga je mee?

Nodig iemand uit om met u mee te gaan naar de voorstelling 'De Zangeres Zonder Naam, de musical'. Als u het onderstaande formulier invult, krijgt degene die u uitnodigt automatisch bericht.

Mijn gegevens:

Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:

Verzenden
Inschrijven wachtlijst
Ga je mee?

Nodig iemand uit om met u mee te gaan naar de voorstelling 'De Zangeres Zonder Naam, de musical'. Als u het onderstaande formulier invult, krijgt degene die u uitnodigt automatisch bericht.

Mijn gegevens:

Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:

Verzenden
Inschrijven wachtlijst