Home » Voorstellingen » Douwe Bob & support Hans Hannemann
Douwe Bob & support Hans Hannemann 0'; Douwe Bob & support Hans Hannemann 1'; Douwe Bob & support Hans Hannemann 2';

Douwe Bob & support Hans Hannemann

Clubtour- Staconcert
Genre: Muziek / Muziektheater
€ 21,00 Volloop
Aanvang: 20:30 uur
Locatie: Theater Heerlen
Zaal: LIMBURGzaal
Bestel direct Verlanglijstje Wachtlijst

Deze voorstelling is uitverkocht.

Voorstellingsinformatie:
  • Korte omschrijving
  • Filmpjes

De 20-jarige singer-songwriter Douwe Bob Posthuma is een geboren en getogen Amsterdammer. Op zijn zesde levensjaar kreeg hij zijn eerste pianoles en toen hij veertien was voegde hij hier gitaar en zang aan toe.

Douwe Bob live

De afgelopen jaren volgden de hoogtepunten elkaar in rap tempo op voor de jonge Amsterdammer. Na de succesvolle samenwerking met Anouk, die de hit ‘Hold Me’ opleverde, stoot zijn tweede album Pass It On gelijk door naar de nummer 1-spot van de Album Top 100. Onlangs ontving hij een Edison voor dit album! De zomerhit ’Sweet Sunshine’ is vervolgens niet van de radio te branden en uit handen van Giel Beelen mocht hij de Schaal van Rigter in ontvangst nemen voor meest gedraaide single op 3FM in 2015.  Met zijn band speelt hij voor alleen maar uitverkochte zalen door het hele land. 

Douwe Bob concert Heerlen

Komend jaar vertegenwoordigt hij onder andere Nederland op het Eurovisie Songfestival in Stockholm met het nummer 'Slow Down', speelt hij op Pinkpop en tourt hij in het najaar met zijn band. "Live spelen is het mooiste wat er is. Ik stap met mijn muzikale vrienden in het busje en we vertellen onze verhalen aan het publiek. Ik ga zeker ook mijn gevoeligere songs spelen, maar het eindigt altijd met een groot feest”.

“Ik vind het mooi om tijdens een optreden de extremen op te zoeken. Het is geweldig om met een klein liedje met alleen gitaar en zang de zaal stil te krijgen, om ze vervolgens keihard mee te laten zingen met een hardere bandsong. We maken er altijd een feest van. Het leven is veel te kort voor saaie optredens.”

Supportact Hans Hannemann

Supportact voor deze avond is Hans Hannemann. De songs van deze Groningse singer-songwriter lijken uit vervlogen tijden te komen, maar leveren niets in op originaliteit. Met sterke teksten, een donker stemgeluid en pakkende melodieën klinkt de muziek van Hans Hannemann authentiek én toegankelijk. Momenteel legt hij de laatste hand aan zijn debuutalbum “Makin’ up for livin’ easy”, waarvan onlangs de singles 'Rodeo Clown' en ‘Fair-Weather Friend verschenen. Zijn succesvolle reeks shows tijdens Eurosonic/Noorderslag luidde het jaar 2016 alvast goed in. 

Naprogramma door Violet's Tale

Violet's Tale is een nieuwe countryband uit Heerlen rondom zangeres Edith Spies-Wawrowska en gitarist Jeroen Rabeling. Zij verzorgen met band het naprogramma in het DSM Theatercafé.


Dit concert is in samenwerking met Poppodium Nieuwe Nor.

Klik hier voor het totale aanbod van het genre Muziek

Tip een vriend
Speciaal voor u geselecteerd:
Uw reactie op de voorstelling:
Ga je mee?

Nodig iemand uit om met u mee te gaan naar de voorstelling 'Douwe Bob & support Hans Hannemann'. Als u het onderstaande formulier invult, krijgt degene die u uitnodigt automatisch bericht.

Mijn gegevens:

Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:

Verzenden
Inschrijven wachtlijst
Ga je mee?

Nodig iemand uit om met u mee te gaan naar de voorstelling 'Douwe Bob & support Hans Hannemann'. Als u het onderstaande formulier invult, krijgt degene die u uitnodigt automatisch bericht.

Mijn gegevens:

Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:

Verzenden
Inschrijven wachtlijst