Home » Voorstellingen » Os en Ezel, niks mis met kerstmis 6+
Os en Ezel, niks mis met kerstmis 6+ 0'; Os en Ezel, niks mis met kerstmis 6+ 1'; Os en Ezel, niks mis met kerstmis 6+ 2'; Os en Ezel, niks mis met kerstmis 6+ 3'; Os en Ezel, niks mis met kerstmis 6+ 4';

Os en Ezel, niks mis met kerstmis 6+

Theater Terra
Genre: Jeugd / Familie
€ 17,50 Rang 1
€ 16,00 Rang 2
€ 15,00 Rang 3
€ 19,00 Sterrang
Aanvang: 15:00 uur
Locatie: Theater Kerkrade
Zaal: Theaterzaal
Bestel direct Verlanglijstje

Deze voorstelling is uitverkocht.

Voorstellingsinformatie:
  • Korte omschrijving

Theater Terra, bekend van prachtvoorstellingen als ‘Kikker’, ‘Kleine Ezel’ en ‘Dolfje Weerwolfje’, brengt met ‘Os & Ezel’ een hartverwarmende kerstmusical voor de hele familie. Het is een ontroerende en soms kolderieke versie van het mooiste kerstverhaal dat de wereld kent.

Wat gebeurde er nou eigenlijk precies die kerstnacht tweeduizend jaar geleden? We kennen allemaal het verhaal van het kerstkind, maar niemand heeft de os en de ezel ooit gevraagd om hun versie te geven. En dat terwijl er veel komische en ontroerende momenten zijn die de andere evangelisten destijds ontgaan zijn. Gelukkig is evangelist Kees er om hun verhaal te vertellen, ook al zal zijn versie de Bijbel niet halen.

Met poppen en objecten, en met acteurs, poppenspelers en zangers maakt Theater Terra visueel theater met veel humor en poëzie, hetgeen het publiek erg waardeert, zo bleek ook in het vorige theaterseizoen. Theater Terra, opgericht door artistiek leider Theo Terra staat al jaren bekend als een Nederlands gezelschap dat zich aan de top van het internationale jeugdtheater bevindt. Dat blijkt o.a.uit de successen in Nederland en België, maar ook in de Verenigde Staten, Canada, Rusland, Italië, Frankrijk, Oostenrijk, Spanje, Duitsland, Japan en China worden de voorstellingen met groot enthousiasme ontvangen. Door de jaren heen heeft Theater Terra veel waardering voor haar werk ontvangen: de Hans Snoekprijs, een Zilveren Krekel en liefst twee keer een Johnny Kraaijkamp Musical Award.

Script: Dick van den Heuvel · muziek: Fons Merkies en Jan Tekstra · regie: Dick van den Heuvel en Benno Hoogveld · met: Theun Plantinga e.a.

De familieprijs (maximaal 5 kaarten € 75,-) bestelt u via onze kassa: 045-5716607 of koopt u direct aan onze balie.

EXTRA:
Vóór de voorstelling, tussen 14.10 en 14.50 kunnen de kinderen vanaf 6 jaar onder leiding een kerstbal maken,  een leuke herinnering aan de voorstelling en kerst 2012. De workshop is gratis, maar reserveren wel gewenst ivm beperkte capaciteit. Als u al tickets voor de voorstelling hebt, wilt u dan bellen met de kassa: 045 5 71 66 07. Als u nog kaarten via deze website bestelt, kunt u de workshop erbij bestellen.

Speciaal voor u geselecteerd:
Uw reactie op de voorstelling:
Ga je mee?

Nodig iemand uit om met u mee te gaan naar de voorstelling 'Os en Ezel, niks mis met kerstmis 6+'. Als u het onderstaande formulier invult, krijgt degene die u uitnodigt automatisch bericht.

Mijn gegevens:

Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:

Verzenden
Inschrijven wachtlijst
Ga je mee?

Nodig iemand uit om met u mee te gaan naar de voorstelling 'Os en Ezel, niks mis met kerstmis 6+'. Als u het onderstaande formulier invult, krijgt degene die u uitnodigt automatisch bericht.

Mijn gegevens:

Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:

Verzenden
Inschrijven wachtlijst