Toneel

Parkstad Limburg Theater zit vol met passie voor toneel. Met een divers aanbod aan klassiekers tot nieuwe vormen van toneel. Zo bieden wij onder andere plek aan een aantal toneelgezelschappen zoals het Nationale Toneel, Toneelgroep Maastricht, het Zuidelijk Toneel, Orkater en De Utrechtse Spelen. Naast het beschikbaar stellen van een podium geven wij producenten van Bos Theaterproducties en Hummelink Stuurman de kans hun mooie film- en boekbewerkingen aan u te laten zien. Toneel bruist en dit gebeurt bij ons.

Naast toneelvoorstellingen biedt Parkstad Limburg Theaters tal van andere theatervoorstellingen, zoals dans, klassiek, festivals en andere evenementen.

Toneelvoorstellingen


Als u bekend bent met toneelvoorstellingen dan weet u wat voor iets moois er op de planken neergezet kan worden. Onze toneelvoorstellingen zijn divers en iedere voorstelling komt op een van onze podia volledig tot zijn recht. Wij laten u kiezen uit een mix van bekende titels zoals stoner en de ontdekking van de hemel. Maar wij laten toneelgezelschappen ook hun eigen draai aan een klassieker zoals Shakespeare geven. Bij  ons krijgt u pur sang toneelvoorstellingen die grensverleggend zullen zijn.

Meer over toneel


Toneel is vorm van theater waar de spelers u een spel laten zien. Hierbij worden dialogen tussen verschillende personages uitgevoerd aan de hand van een verhaallijn. Het oudste toneelstuk dateert van 1736 en is het Draaksteken in Beesel. De beginselen van toneel hebben zijn dus begonnen in Limburg en hier zijn wij trots op. Laat u verrassen en meenemen door een van onze toneelvoorstellingen.

Voorstellingen maart 2015
Hete Peper
Hete Peper
Volksoperahuis
dinsdag 31 maart 2015
Voorstellingen april 2015
War Horse
War Horse

Van woensdag 01 april 2015
t/m zondag 26 april 2015
Jakop Ahlbom
Jakop Ahlbom
Lebensraum
dinsdag 07 april 2015
Op een mooie Pinksterdag
Op een mooie Pinks...
Stefan de Walle
dinsdag 07 april 2015
Romeo en Julia
Romeo en Julia
(Shakespeare) Het Zuidelij...
woensdag 15 april 2015
El Otro (CL)
El Otro (CL)
Teatro Niño Proletario
dinsdag 28 april 2015
Servaes Nelissen
Servaes Nelissen
Mijn vader was een poppens...
woensdag 29 april 2015
Voorstellingen mei 2015
Boer wil betere vrouw
Boer wil betere vr...
Een muzikale komedie / De...
zaterdag 02 mei 2015
La Paloma
La Paloma
Ingeborg Elzevier, Sigrid ...
dinsdag 05 mei 2015
Jan Kuijken & Marlies Heuer
Jan Kuijken & Marl...
GEANNULEERD Fatigue
woensdag 06 mei 2015

Toneel