Toneel

Parkstad Limburg Theater zit vol met passie voor toneel. Met een divers aanbod aan klassiekers tot nieuwe vormen van toneel. Zo bieden wij onder andere plek aan een aantal toneelgezelschappen zoals het Nationale Toneel, Toneelgroep Maastricht, het Zuidelijk Toneel, Orkater en De Utrechtse Spelen. Naast het beschikbaar stellen van een podium geven wij producenten van Bos Theaterproducties en Hummelink Stuurman de kans hun mooie film- en boekbewerkingen aan u te laten zien. Toneel bruist en dit gebeurt bij ons.

Naast toneelvoorstellingen biedt Parkstad Limburg Theaters tal van andere theatervoorstellingen, zoals dans, klassiek, festivals en andere evenementen.

Toneelvoorstellingen


Als u bekend bent met toneelvoorstellingen dan weet u wat voor iets moois er op de planken neergezet kan worden. Onze toneelvoorstellingen zijn divers en iedere voorstelling komt op een van onze podia volledig tot zijn recht. Wij laten u kiezen uit een mix van bekende titels zoals stoner en de ontdekking van de hemel. Maar wij laten toneelgezelschappen ook hun eigen draai aan een klassieker zoals Shakespeare geven. Bij  ons krijgt u pur sang toneelvoorstellingen die grensverleggend zullen zijn.

Meer over toneel


Toneel is vorm van theater waar de spelers u een spel laten zien. Hierbij worden dialogen tussen verschillende personages uitgevoerd aan de hand van een verhaallijn. Het oudste toneelstuk dateert van 1736 en is het Draaksteken in Beesel. De beginselen van toneel hebben zijn dus begonnen in Limburg en hier zijn wij trots op. Laat u verrassen en meenemen door een van onze toneelvoorstellingen.

Voorstellingen mei 2016
het Nationale Toneel
het Nationale Tone...
The Little Foxes
vrijdag 06 mei 2016
Vanaf € 11,25
Het StreekTheater Heerlen
Het StreekTheater ...
Tom, Dick en Harie
Van donderdag 12 mei 2016
t/m zondag 15 mei 2016
Vanaf € 15,00
Daria Bukvić
Daria Bukvić
Nobody Home
donderdag 19 mei 2016
Vanaf € 12,50
Voorstellingen juni 2016
Toneelgroep Maastricht & Van Warmerdam
Toneelgroep Maastr...
Not the Tommy Cooper Story
zaterdag 04 juni 2016
Vanaf € 17,50
Toneelhuis & Toneelgroep Amsterdam
Toneelhuis & Tonee...
De welwillenden
dinsdag 14 juni 2016
Vanaf € 18,50
Voorstellingen december 2016
The Sunshine Boys-André van Duin, Kees Hulst
The Sunshine Boys-...
In Maastricht
Van woensdag 21 december 2016
t/m vrijdag 23 december 2016
€ 39,50

Toneel