Opera / Operette

Parkstad Limburg Theaters brengt de mooiste opera producties naar het toneel in Heerlen en Kerkrade. Het aanbod van indrukwekkende opera’s straalt klasse uit van nationaal en internationaal topniveau. Het is een hele eer deze opera producties te mogen ontvangen en te genieten van de uitmuntende kwaliteit en verscheidenheid, zowel voor Parkstad Limburg Theaters als voor het publiek.

Naast deze opera producties, biedt Parkstad Limburg Theaters tal van andere theatervoorstellingen zoals popconcerten, festivals, cabaret- en ballet voorstellingen. Bekijk het aanbod voor meer informatie!

Operette


Operette is een luchtigere vorm van opera en betekent letterlijk ‘kleine opera’. De onderwerpen van een operette zijn vaak minder serieus en de muzikale nummers worden veelal door gesproken teksten en zangnummers afgewisseld. Vaak liggen de melodieën van een operette gemakkelijker in het gehoor. Het spel heeft een lichtere inhoud dan opera’s en kent doorgaans een goede afloop. Parkstad Limburg Theaters brengt elk jaar weer enkele prachtige producties naar het podium van het Zuiden. Mis het niet!

Voorstellingen mei 2016
La Bohème / Giacomo Puccini
La Bohème / Giacom...
Opera Zuid
dinsdag 31 mei 2016
Vanaf € 16,50
Voorstellingen juni 2016
La Bohème; Schouwburg De Domijnen Sittard-Geleen
La Bohème; Schouwb...
Opera Zuid
zaterdag 04 juni 2016
€ 35,00
Opera 2.0 El Rey
Opera 2.0 El Rey

vrijdag 24 juni 2016
Vanaf € 15,00

Opera / Operette