Word Vriend

Educatie als investering in de toekomst

De Vrienden van Parkstad Limburg Theaters is een groep van bijna 3.000 theaterliefhebbers die de theaters in Heerlen en Kerkrade een warm hart toedraagt en daarmee het culturele leven in de Parkstad ondersteunt. Vanaf het nieuwe seizoen steunen de Vrienden de educatieve projecten van Parkstad Limburg Theaters. Samen bouwen we aan de theaterbezoekers van de toekomst en wordt het cultuurgoed behouden voor onze (klein-)kinderen.

Voor die steun krijgt u als Vriend veel moois terug!

  • U kunt al een week voorafgaand aan de start van de vrije voorverkoop kaarten bestellen voor het   nieuwe theaterseizoen
  • U ontvangt een gratis Vriendenvoorstelling gedurende het theaterseizoen
  • U ontvangt maandelijks twee kaarten voor de prijs van één voor een geselecteerde voorstelling
  • U wordt regelmatig uitgenodigd voor speciale Vriendenactiviteiten, waaronder exclusieve toegang tot de Vriendenpresentatie van het nieuwe theaterseizoen
  • U heeft gratis toegang tot inleidingen, Vriendenexcursies & Vriendenrondleidingen
  • U betaalt geen kosten voor het omruilen en annuleren van toegangskaarten (mogelijk tot een dag voor de voorstelling, u ontvangt een tegoedbon)

Voor slechts €24,50 per adres (maximaal 4 personen) bent u een heel theaterseizoen Vriend. Draagt u onze educatieve plannen een bijzonder warm hart toe, dan kunt u er voor kiezen ons extra te ondersteunen voor € 49,50. Hiermee vloeit er een nog substantiëler bedrag rechtstreeks naar de theaterbezoekers van de toekomst.

Het Vriendenlidmaatschap geldt voor maximaal vier personen per adres. Tenzij telefonisch (045-5716607) opgezegd vóór 14 maart, wordt het lidmaatschap automatisch verlengd voor het nieuwe seizoen.

Klik hier om u online aan te melden als Vriend/ Boezemvriend van Parkstad Limburg Theaters