RABOzaal

De RABOzaal is de grootste zaal binnen Parkstad Limburg Theaters. Deze zaal heeft een zitcapaciteit van 1057 zitplaatsen en is ideaal geschikt voor congressen, presentaties, vergaderingen, bedrijfsfeesten, voorstellingen en concerten. Indien u gebruik wilt maken van rolstoelplaatsen in de RABOzaal, dan kunt u deze uitsluitend telefonisch of direct aan onze balies reserveren met opgave van de maten van uw rolstoel. Beide theaters beschikken over uitstekende voorzieningen voor mindervaliden. Voor meer informatie over de RABOzaal, kunt u telefonisch contact opnemen met onze afdeling Dienstverlening & Evenementen via +31 (0) 45 5768576.

Andere zalen binnen Parkstad Limburg Theaters zijn de LIMBURGzaal, INGzaal en Theater Kerkrade. Een ideale locatie voor een heerlijk avondje uit in Limburg!

RABOzaal huren

U kunt de RABOzaal huren voor het organiseren van presentaties, congressen of andere bijeenkomsten. De RABOzaal beschikt over hoge kwaliteit auditieve en visuele hulpmiddelen die positief kunnen bijdragen aan uw evenement. Wij doen er alles aan, om uw evenement tot een succes te maken. De RABOzaal is onderdeel van Theater Heerlen en goed bereikbaar voor uw bezoekers. Het is gelegen nabij het Centraal Station te Heerlen en beschikt over eigen parkeerplekken. U heeft dan ook nog eens de mogelijkheid om uw evenement te combineren met een heerlijk uitje in Heerlen!